Vaksinepass

Kjetil Jansrud 36 falt stygt under super-G-rennet i Beaver Creek. Arrangementer for 20 til 500 personer skal ha faste sitteplasser.


Pin On D R E A M H O U S E

Franske politikere mottar dødstrusler for vaksinepass.

. To doser er pålagt for å få gyldig bevis på vaksinasjon. New York innfører vaksinepass for arbeidsgivere i privat sektor. Frankrike har den siste tiden opplevd stor økning i coronasmitte.

Nå kan danske arbeidsgivere kreve grønt vaksinepass Av NTB 25. Nå vil politikerne stramme ytterligere inn. Helsedirektør Bjørn Guldvog sier det er altfor tidlig å si noe om smittesituasjonen i mai og om det kan bli nok et år uten barnetog og store selskaper 17.

Nå bekrefter Skiforbundet skade i kneet til alpinisten. De åpner også for at helsemyndighetene dersom smittespredningen tilsier det kan innføre pålegg om vaksinesertifikat for å slippe inn på serveringssteder kulturarrangementer kollektiv langdistansetransport og andre steder med særlig høy smitterisiko. Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til å ikke utstede noen e-vaksinasjonsstatus immunitetspass til det norske folk.

For arrangementer med flere enn 500 personer må deltakerne ha vaksinepass. Del Sende Del på Twitter Del på E-post. Det har ført til.

23122021 0637 Sist oppdatert. Avstand mellom grupper og maks åtte personer per. 061221 1621 061221 1621.

Vaksinepass vil medføre en begrensning i folks rettigheter og vi vil få et klasseskille noe à la rike fattige og slikt trenger vi ikke i Norge. 22 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert. November 2021 1435 Lovforslaget ble vedtatt med bredt flertall og kun de mindre partiene Nye Borgerlige og Frie Grønne stemte imot.

2 days agoI en pressemelding onsdag sier den svenske regjeringen de viderefører dagens smitteverntiltak. Debattanten mener myndighetene må innføre krav om koronapass slik han selv måtte vise for kopperpass på 1960-tallet. Del 2222 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenkeKopiert.

Lær av historien - krev vaksinepass.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel